✨ 15% korting - code: moeder15 ✨

Retourneren

 1. Meld de retour aan

  Meld binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling dat je deze wil ruilen of retour wil sturen. Stuur ons hiervoor een e-mail met het ingevulde formulier voor herroeping.

 2. Herroepingsformulier

  Voeg a.u.b. het formulier voor herroeping toe aan de retourzending. Op dit formulier kun je aangeven of je je sieraad wil ruilen of dat het aankoopbedrag teruggestort moet worden. Bovenaan het formulier vind je ook het retouradres.

 3. Verzendwijze

  Je bent vrij om te kiezen hoe je jouw bestelling retour stuurt. Wij adviseren het sieraad verzekerd en/of met track&trace te verzenden. Informeer bij de vervoerder van jouw keuze naar de mogelijkheden en voorwaarden. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Elite Sieraden is niet aansprakelijk indien er wat misgaat bij een retourzending.

 4. Vervolgactie

  Zodra wij het sieraad retour ontvangen wordt de door jou gekozen vervolgactie uitgevoerd. Kies je voor terugstorting van het aankoopbedrag? Dan wordt het bedrag binnen 7 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald. Kies je voor ruilen? Dan ontvang je een e-mail op het moment dat wij jouw nieuwe sieraad versturen.

Duurzame kwaliteit
Laagste prijzen
Verzending binnen max 2 werkdagen
Niet tevreden, geld terug